Om mig

Her får I tre bidder, der kan give et praj om, hvem jeg er, og hvad jeg går op i.

Hvilken type er jeg?

Jeg er typen, der tager billeder af alt, jeg undrer mig over i bybilledet, mest er ubeslutsom, når det gælder farven på mit hår, og typen, der brokker sig lidt for højlydt, hvis forfattere sætter kommaer forkert.

Typen, der hader at træne, men løber orienteringsløb hver sommer, fordi jeg hellere vil svede i en skov end i fitnesscentret, som bliver kaldt FBI af sine veninder, fordi intet Tinder-match har for lidt indhold på sin profil til at kunne blive fundet på internettet, og typen, der finder størst inspiration i at høre om andres passion.

Hvad nørder jeg?

Udover wrestling og den Dungeons and Dragons-gruppe, jeg sammen med fem officerer fra Forsvaret er en del af, interesserer jeg mig gevaldigt for onlinekultur.

Den første iPhone kom, da jeg gik i 6. klasse, og jeg er siden vokset op med YouTube og et mindset om, at de sociale medier er et af de steder, der har størst og mest bemærkelsesværdig indflydelse på vores samfund og væremåde. Det har desuden affødt flere RUC-projekter, blandt andet en undersøgelse af dansk antifeminismes tilstedeværelse på internettet.

Og så nørder jeg allermest det, jeg kan fordybe mig i i fællesskab med andre. Blandt andet spiller jeg bas i et coverband med min lillebror og far, der hedder Den Indre Cirkel. Og sammen med nogle gymnasieveninder driver jeg en bogklub, hvor vi taler om alskens danske og internationale værker. Senest har vi for eksempel læst Maren Uthaugs ‘11%’. Et værk, jeg selv vil kalde en nordisk forløber til ‘Barbie’-filmen.

Hvad ser jeg?

Jeg har en enorm svaghed for science fiction-, fantasy- og gyserfilm, og jeg har siden første gang, jeg så ‘Alien’ og ‘The Blair Witch Project’ i en lidt for ung alder, konsumeret en hel del gode som dårlige, obskure og popkulturelle værker med ansigtet bag en pude i sofaen og i biografernes mørke sale.

Det er en entusiasme, jeg ikke kun har været så heldig at få muligheden for at dele med andre gennem mit arbejde. Det har også skabt grobund for utallige filmaftener med tætte relationer på tværs af køn og stillingsbetegnelser.